fredag 2 februari 2018

Bye January

Nu missade jag visserligen att skriva det här inlägget första dagen på den nya månaden, men vad fan. Det är ju fredag och allt idag. Ni får ha överseende. Anyhow - det är februari! Woho, ännu närmare våren och ljuset. Även fast jag är en människa som faktiskt gillar när det är kallt (äkta skandinav dvs, till skillnad från alla andra köldmesar som verkar vara typ brasilianare i själen och helst vill att det ska vara +30 C året om. Fy fan. Hade kreverat) känner jag mig väldigt, väldigt redo för våren nu. Det har börjat komma in vårkläder i butikerna, fåglarna vår-kvittrar lite tveksamt, det blir ljusare och ljusare... och så är det snöstorm ute idag. Haha. Ödets ironi. Spring yet? Nope!

Det känns dock lite sjukt att årets första månad redan är över. Vad har jag gjort liksom? Vilat?

Februari kommer emellertid att bjuda på en hel del kuligheter. Nästa helg åker vi ner till Per igen med hästarna för två dagars träning och sista helgen i månaden är det ju Scandinavium och GBG Horseshow! Alla hästmänniskors mecka. Jag och mami åker på fredagen och ska kolla dressyr, mässa, käka ute och bo på hotell. Myyyyssss. Ser fram emot mässan mest av allt som vanligt. Hehe. Fortfarande tolvårig hästtjej i hjärtat.

Sedan ska vi ju icke förglömma att jag fyller 25 sista dagen i månaden. Maj gadd. Halvvägs till femtio. Helt sjukt. Är det från och med nu man vill sluta fylla år eller hur är det? Fast jag är faktiskt taggad på att bli äldre och allt som hör därtill. Jag menar, det finns ju så otroligt mycket mer som ska upplevas, både mentalt och i övrigt. Saker som en tjugofemåring rimligtvis inte kan ha insikt om eller ha upplevt.

Samtidigt har jag i veckan köpt mitt livs första rynkkräm. Så jag antar att jag är lite hycklare på den punkten.


Ha en härlig fredag nu alla fina ni!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar