onsdag 24 januari 2018

Någon annans nyårslöfte

Godkväll från en blöt katt, alltså jag, som precis har kommit hem ifrån fem timmars träningar i spöregn. Okej, nu kryddar jag. Det var kanske bara spöregn de sista två timmarna eller något. Men ändå. Jag var helt soaking. Tur att alla fina elever och hästar väger upp vilket väder som helst! Många framsteg idag och vissa stora förbättringar trots att det bara var några dagar sedan jag var där sist. Så himla kul! Är redan spänd på att se utvecklingen till nästa gång. Efter ett litet besök hos mina egna pållar är jag nu hemma och har slängt i en hårfärg (bye redhead). Alldeles strax ska jag dimpa ner i soffan med en portion kikärtscurry och några avsnitt Big Bang Theory. Underbart.

Jag undrar om det är lättare att upprätthålla någon annans nyårslöften än sina egna? Personligen skulle jag aldrig ha att börja träna som nyårslöfte (jag började i maj 2016 och kommer aldrig sluta <3) men tränar man redan som en blådåre själv kan man ju alltid se till att någon annan får en spark i arslet... eller hur? Just nu har jag satt min mamma på ett bootcampliknande träningsschema. Vi får väl se hur länge hon pallar. Hehehe. Mitt meddelande till henne löd nyss: "överkropp och intervaller imorgon. Prepare for DEATH". Mitt nästa target är min pappa och därefter min sambo. Den sistnämnde har tillfällig dispens på grund av sitt pendlande, men så fort han börjar jobba i Skövde kommer han icke undan sin påtvingade självutnämnda PT till wifey.

Här är förresten jag i mina nya tights som invigdes igår. Tjusiga va? Gymsharks produkter är livet. Ej spons (tyvärr, I would love to. Snälla Gymshark, mejla mig plzzz). Det är lite som med hästarnas Rambo-täcken. Once you go Horseware, you never go back - och once din röv har glidit ner i ett par Gymshark-tights vill den aldrig se något annat igen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar