måndag 22 januari 2018

Monday

Godmorgon måndag! Jag har precis satt mig ner med dagens frulle - en rosa smoothiebowl toppad med grön banan, valnötter och kakaonibs - och försöker planera veckan. Jag är en sån där människa som måste ha allt planerat in i minsta detalj för hela veckan. Vad hästarna ska göra, vad vi ska äta, när och vad jag ska träna, vad för fler saker som står på schemat som andra saker måste anpassas till, osv osv. Vilka skor jag ska ha på onsdag, att jag ska gå upp kl 05:43 på tisdag och dansa regndansen, och.. Närå. Inte riktigt så (men nästan).

Detta blir en relativt lugn vecka för mig för första gången på länge, vilket ska bli otroligt skönt. Jag har känt att min extrema trötthet och orkeslöshet börjar vända nu, men jag har fortfarande ett ökat sömnbehov och behöver tid för återhämtning. Det ska jag se till att få den här veckan! Idag har jag ett möte angående exjobbet och veckan bjuder på ett antal föreläsningar i de nya kurserna, i övrigt är det hyfsat lugnt. Inga direkta krav på prestation i alla fall. På fredag ska jag dock klippa mig, och nu blir det en rejäl förändring kan jag lova. Iih, pirrig! Och supertaggad. När jag väl får en idé vill jag genomföra den helst igår. Men ok, jag lovar att hålla mig till fredag.

Någon av dagarna i veckan ska jag också göra ett återbesök till systrarna Elfstrand och hålla träningar där igen. De har förresten lagt ut en film från träningen i fredags, här kan ni kika om ni är nyfikna:

Ha en fin måndag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar