tisdag 30 januari 2018

Inte ens måndag

Nämen oj, redan tisdag! What happened? Här har det varit full rulle men ändå inte. Ni fattar vad jag menar va? Hur som helst. Dags att strukturera upp veckan. Idag ska jag ta tag i lite hushållssysslor, hämta ut paket, posta en retur på ett täcke och lite annat. Därefter bär det av till gymmet för ett ryggpass följt av lunch med papi och en heeeel eftermiddag med föreläsningar. Det var längesen nu.

Jag har känt ett par dagar att jag börjar sakna ett sammanhang. Samtidigt som jag vet att ett sju till fyra-liv inte är något för mig vill jag ändå ha några fasta hållpunkter på veckan och kollegor att tjöta på. En anledning att ta sig ur mjukisbyxorna och tvätta håret, liksom. Visst, det kommer att bli mycket egenarbete och lite sammanhang den här våren, men sen hoppas jag att det blir ändring på saker och ting. Först: examen. Sen: sammanhang. Jag ska nog fixa att ha tålamod ett par månader.

På tal om tålamod har jag i dagarna känt stora förbättringar på området Pippi, hennes högra bakben och skepticismen för bettet. Igår tog hon fint stöd på bettet nästan från början, satte under sig höger bak och kändes betydligt mer tillfreds än hon brukar. Trots att det är en svår känsla att ratta in på en superhet häst med jetmotor i bakkärran... Men skam den som ger sig. Och ger sig, det gör jag då minsann inte. Jag har lovat min tränare Per att visa upp förbättring till nästa träning och OM han ska få se på förbättring. Långsiktigt men målinriktat. Idag blir det dock ett pass på sidepull och då kan vi leka med lite annat. Sist kändes hon faktiskt helt magisk i och med att hon nu trampar under sig bättre med höger bak. Jag börjar få en helt annan bärighet än tidigare och att känna hennes power-trav med ett sytrådslätt stöd (med sidepull!) är helt out of this world. We're getting there!


Vi ser fram emot ännu en Grand Prix-start på Elmia även 2018.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar