tisdag 30 januari 2018

En ledig torsdag i bilder

Nejdå, jag har inte glömt. Det är bara en aning försenat. Ehh. Anyways. Här är det. En ledig torsdag in da life of Ms Kedbäck! Men ok. Jag ska inte bli långrandig i text. Vi har ju faktiskt ett antal bilder att gå igenom.

Dagen startade med frulle (givetvis, daah). Chiapudding med banan, kakaonibs och kokos samt två rostade skivor nötbröd med smör och ost. Ja, jag gav upp avokadokampen. 

Sedan bar det av till stallet för att släppa ut hästar. Regnade gjorde det ock.

Här stod det en liten tjej och väntade på matte.

Ganska nöjd med att få komma ut i hagen (lerbadet). Ursäkta att jag denna morgon missade att matcha bootsen med grimman. 

Denna sessa var också nöjd.

Sedan var det mockningsdax. Detta var dagens mock-fit. Grepen är given accessoar.

Hinkar i alla regnbågens färger. Mycket viktigt.


Stallsysslorna klara och jag begav mig till Friskis för att köra skiten ur min mamma (och mig själv).

Vi körde bröst, axlar, mage och cardio. Ja, vi hade omedvetet matchat. Great minds think alike osv.

Intervaller på crosstrainern fick avsluta passet. Fysatan vilken hatkärlek. De där fyra minuters tabataintervallerna får nog cirka hela resten av gymmet att önska oss döda med tanke på det ytterst högljudda peppandet. 

En dusch senare (ingen bild på detta, ni får klara er med att måla upp det i fantasin) (ehh) och vi begav oss till Waynes för lunch med en vän till familjen. Jag åt laxsallad med örtolja, SÅ god. Recommend, recommend.

Och en koffeinfri kaffe med kokosmjölk. Majgadd så gött. Och en fet tumme upp till Waynes för att det är i princip DET ENDA JÄVLA STÄLLET I STAN MAN KAN FÅ SIG EN KOFFEINFRI KAFFE PÅ?!?! Vad är fucking PROBLEMET??? GAH! Ok, jag fattar, jag ska lugna ner mig nu.

Jag hade på mig min uuuuunderbara ljusblå blus från Odd Molly. Så fin att man nästan fäller en tår. Känner mig helt princess i den här.

Här har vi ju nästa princess! Efter lunchen åkte jag till stallet igen för att motionera mina ladies. Först ut var Ellabusen. Här all tacked up and ready to rumble. 

Dagens mission var att ta sig över detta skräckinjagande monster till hinder. 


Och det lyckades vi med! Nu börjar hon faktiskt förstå vad det är hon ska göra (dvs bjuda på hindren/bommarna och faktiskt hoppa, inte bara kliva över). Inte lätt att vara fyra år och göra allting för första gången. Här är hon färdighoppad och jättetrött. Och nej, jag är inte gravid, det är bara min tröja som lever sitt eget liv. Lovar.


Rimlig belöning efter ansträngning: pepparkaka. Suddig bild pga att jag hade en galet pepparkakssugen unghäst efter mig. 

Nästa man (häst) till rakning. Hur kan man se så sömning och vän ut på stallgången när man förvandlas till en eldsprutande drake när man kommer in i ridhuset?

Ridefit winter edition, aka så mycket kläder du rimligtvis kan trycka på dig och ändå lyckas ta dig upp på hästen.

Duktig tjej! Det går framåt med accepterandet av bettet.

Puss!

Sen fick jag faktiskt skynda hem för att berika min sambos liv med min tid åtminstone några minuter per dag. Nu har det också hunnit hända en del med hallrenoveringen. Snart är allt tapetserat! Vilket innebär att vi snart slipper papp, tapetklister och slipdamm i exakt hela huset, woho!

Jag gjorde storkok några dagar tidigare så maten var bara att värma. Kikärts- och belugalinsgryta med spenat. Vitkålsris till det. Sjukt god, recept kommer!

Maten uppäten, fötterna i soffan och Big Bang Theory på TVn. 

...med min andra hälft. Bra dag ändå. Fler såna, tack!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar