fredag 19 januari 2018

Dags att lämna det gamla bakom sig

Nu hörni. Nu är jag så less på förra terminens kurser och vill bara kasta mig över exjobbet med hull och hår. Det blir ju inte bättre av att första föreläsningarna redan har gått av stapeln, TROTS att vi har en kurs kvar att examineras i. Ehhh. Projektredovisning och en uppgiftsinlämning kvarstår, den förstnämnda med deadline idag och den sistnämnda med deadline på måndag. Jag behöver dock vara lite ledig i helgen och avsätta tid för återhämtning, så jag hoppas att inlämningsuppgiften går relativt snabbt att riva av. Vi har gjort slut nu, kurs AU721A. Jag har lämnat dig. Get over it.

När jag sätter punkt för det här inlägget ska jag bege mig till skolan och rocka projektpresentationen (det är i alla fall vad man får intala sig själv, right?). Därefter ska jag åka och ha ett gäng träningar för ekipage jag aldrig sett förut. Spännande värre. Mitt tränande är alltid lika omtumlande för självkänslan - tänker jag för mycket på det i förväg får jag råpanik och känner att jag "kan ingenting" "inte har tillräckligt med meriter" "inte vet hur man gör". Så ställer jag mig framför ekipaget och vet plötsligt exakt. Likadant varenda gång. Det här året har jag ju bestämt mig för att bli av med fobin för att duscha i offentliga omklädningsrum (får Auschwitz-vibbar) så jag kan ju lika gärna utöka experimentet genom att utmana mig själv med att utveckla min roll som tränare. Telefonfobin och äta själv på café/restaurang-fobin överlåter jag nog dock till något annat nyårslöfte....

Efter att jag är färdig med träningarna blir det nog att åka och köpa thaimat, slå sig ner i soffan och ANDAS. Den här veckan har varit så jävla hektisk. Helt fel tidpunkt när man försöker avgifta sig, men hittills har det gått bra på den punkten. "Bra" som i "inga avsteg", inte "bra" som i "lätt som en plätt". Fy satan, vad tungt det har varit emellanåt. Men jag ser framåt. Babysteps, babysteps.


Gårdagens look.

Ha en fin fredag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar